Verbinding

Voor ons, mensen, is verbinden en ons verbonden voelen met anderen, essentieel om ons goed te voelen. Zonder verbinding, zonder warme, oprechte en liefdevolle aandacht van de ander, geraken we uitgedoofd en leeg.
In tijden als deze wordt het belang van verbinding helaas nog steeds over het hoofd gezien.
De nadruk ligt na een jaar nog altijd op virusbestrijding. Alles gebeurt online. De menselijkheid, de fysieke aanwezigheid, de verbondenheid blijven ver zoek.
Inmiddels is de collateral dammage van de maatregelen niet meer te overzien. Het mentale en emotionele welzijn hebben voor velen een flinke deuk gekregen.

Wat doen we in een verbindingsgroep?

Praten en vooral echt en diep luisteren naar de ander. Dus ook naar jou zal echt en diep geluisterd worden. Dit dieper luisteren is immers nodig om tot echte verbinding te komen.
We gaan niet praten door elkaar heen, maar jezelf en de ander de nodige tijd geven. Je kan de ander vragen stellen om tot dieper luisteren en begrijpen te komen. Echt aanwezig zijn is belangrijk. Een verbindingsgroep kan daarom ook een uitnodiging zijn om echt aanwezig te leren zijn.
Eenieder komt aan bod en ieder neemt de tijd die hij of zij nodig heeft. Ieder thema of probleem kan besproken worden. 
Al naargelang wat er opkomt, kunnen er ook verbindingsoefeningen aangeboden worden. We kijken wat er ontstaat in het moment en wat we op dat moment nodig hebben.

Verbindingsgroep

Telkens op zaterdag van 13:30 tot ongeveer 17:30.
Het is geen reeks. Dus je kan vrij inschrijven en deelnemen.
Inschrijven is wel noodzakelijk.

Data: hopelijk zeer snel nieuwe data beschikbaar.
Tarief is 25€ per keer.
De locatie, waar we samen komen, is Damweg 74, 8340 Moerkerke-Damme.

Inschrijven en info via info@petravanlent.be of 0476/46.93.79.

Van harte welkom om te verbinden!