Verbinding

Voor ons, mensen, is verbinden en ons verbonden voelen, essentieel om in leven te blijven. Zonder verbinding, zonder warme, oprechte en liefdevolle aandacht gaan we dood.
In tijden als deze wordt het belang van verbinding helaas wat over het hoofd gezien.
De nadruk ligt nog steeds op virusbestrijding. Alles gebeurt online. De menselijkheid, de fysieke aanwezigheid, de verbondenheid is vaak ver zoek.
Naast onze fysieke gezondheid is er ook ons mentale en emotionele welzijn.
En wat met onze mentale en emotionele gezondheid? Om het antwoord op deze vraag voor te blijven, is Petra met verbindingsgroepen van start gegaan.

In een verbindingsgroep brengt Petra een kleine groep mensen samen. Max 4 mensen per keer. Zo kan het allemaal coronaproof blijven.
Bedoeling is met elkaar gaan verbinden. In eerste instantie door naar elkaar te luisteren. Geen gepraat door elkaar heen, maar een diep naar de ander luisteren. Je kan de ander vragen stellen om tot dit dieper luisteren en begrijpen te komen. Eenieder komt aan de beurt en ieder neemt de tijd die hij of zij nodig heeft. Ieder thema of probleem kan aan bod komen. Al naargelang wat er in de groep leeft, kunnen er ook verbindingsoefeningen aangeboden worden. We kijken wat er ontstaat in het moment en wat de groep op dat moment nodig heeft.

Verbindingsgroep

Telkens op zaterdag van 15u tot 19u.
Het is geen reeks. Dus je kan vrij inschrijven en deelnemen.
Inschrijven is wel noodzakelijk.

Data: 3 oktober, 24 oktober, 14 november en 5 december.
Tarief is 25€ per keer.
De locatie is Damweg 74, 8340 Moerkerke-Damme.

Inschrijven en info via info@petravanlent.be of 0476/46.93.79.

Van harte welkom om te verbinden!

Momenteel afgelast vanwege de verstrengde corona maatregelen.