Missie

De missie van Petra is jou in contact brengen met jezelf en met je eigen kracht. Concreet betekent dit dat je:


De gevolgen van 'meer contact met jezelf' zijn:

Respect, veiligheid, vertrouwen, eenvoud, warmte, geborgenheid, verbinding, harmonie, evenwicht, innerlijke rust, stilte en stabiliteit zijn sleutelwoorden.

Visie

De visie van Petra is, wat gezondheid betreft, holistisch. Ze beschouwt ziekte of je slecht in je lijf voelen, niet als iets wat je plots overkomt, maar als een signaal om je bewuster te maken, om meer in contact te komen met jezelf. Als je wil genezen of je wil jezelf beter voelen, dien je dus niet enkel je toevlucht te zoeken tot medicatie maar je evenzeer de vraag te stellen: wat maakt mijn lichaam mij duidelijk? Welk thema of aspect van mezelf wil gezien worden, vraagt mijn aandacht? Petra bekijkt zowel fysieke, psychische, emotionele als mentale problemen in een ruimere context.

Petra luistert zonder oordeel. Ze helpt jou om de dingen weer klaar en helder te krijgen, ze is zelf ook heel klaar en helder. Ze geeft jou nieuwe perspectieven, andere mogelijkheden. Ze begeleidt jou om los te komen van wat jou op dit moment blokkeert. Zo kom je stilaan in je eigen kracht, om je eigen leven voluit, vanuit authenticiteit te leven.
Petra inspireert en is in staat de beweging die jij op dit moment nodig hebt, samen met jou op gang te brengen.
Petra ondersteunt op het moment dat het voor jou allemaal even donker is.

 

Wij zien de dingen niet zoals ze zijn. Wij zien de dingen zoals wij zijn.

Talmoed